Recommend Print

Ευλογία Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας στο Γηροκομείο Πειραιώς

DSC 3220Την πρωτοχρονιάτική Βασιλόπιτα του Γηροκομείου Πειραιώς Ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε επιγραμματικά στο σημαντικό έργο του Γηροκομείου, το οποίο αποτελεί στολίδι για την πόλη του Πειραιά και την ευρύπτερη περιοχή, υπογραμμίζοντας την άριστη συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά, αλλά και όλους τους τοπικούς φορείς.

Επίσης ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος είναι Πρόεδρος της εφορείας του ιδρύματος, ευχαρίστησε τόσο τα μέλη του Συμβουλίου για την αφιλοκερδή και άριστη συνεργασία όσο και το προσωπικό για την παροχή φροντίδας, αγάπης και στοργής προς τους τροφίμους.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Ιωάννης Μώραλης, ευχαρίστησε και συνεχάρη τον Σεβασμιώτατο και τους συνεργάτες του για τον υποδειγματικό τρόπο λειτουργίας του Γηροκομείου Πειραιώς, κάνοντας αναφορά στο κοινωνικό έργο και στις άριστες προσφερόμενες υπηρεσίες στους περιθαλπόμενους, ενώ ταυτόχρονα δεσμεύθηκε ότι θα συνεχίσει να συμπαραστέκεται και να ενισχύει με κάθε δυνατό τρόπο τη σημαντική αυτή προσπάθεια που επιτελείται στους απόμαχους της ζωής.

Σημαντική ήταν η παρουσία του επίτιμου μέλους της εφορείας του Ιδρύματος και μεγάλης δωρήτριας κ. Ελλισάβετ Φωτεινέλη - Κριτικού η οποία είναι γνωστή στο πανελλήνιο για τα πλούσια και φιλάνθρωπα αισθήματά της τόσο προς τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας όσο και σε κάθε πάσχοντα συνάνθρωπό μας, κάτι για το οποίο τιμήθηκε πριν λίγες ημέρες από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο για αντίστοιχη φιλανθρωπική της πράξη.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η κ. Κριτικού συντηρεί την νέα πτέρυγα του Γηροκομείου Πειραιώς, την οποία εκ θεμελίων ανοικοδόμησαν με τον αείμνηστο σύζυγό της Ιωάννη Δ. Κριτικό.

Στην Εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος Σταμάτιος Ράπτης, ο Α΄ υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος Υποναύαρχος Θεόδωρος Κλιάρης, οι Βουλευτές Κωνσταντίνος Κατσαφάδος, Δημήτρης Καμμένος και Γιάννης Τραγάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Γεώργιος Δαβάκης, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Πειραιά Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Φώσκολος, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αντιπύραρχος Διονύσιος Κουτσούκος, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς κ. Νικόλαος Γεωργόπουλος, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά Νικόλαος Πλατανησιώτης Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι φορέων και σωματείων, πλήθος τροφίμων, συγγενείς και φίλοι του γηροκομείου.

Το φλουρί κέρδισε η προϊσταμένη των οικονομικών υπηρεσιών κ.Ιωάννα Κονίδη.

 
 

ByzantinhAfissa2017


Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018
Λέοντος Κατάνης, Αγάθωνος, Βησσαρίωνος

imp-fylladio-1

ENTEYKTHRIO

pistevw ma8hteia

ex katwtero 2013 2014pistevw h synanthsh small

programma

Περιοδικό "Πειραϊκή Εκκλησία"

pe300 p1
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
Έτος 2018 / 28ο - Αριθμός τεύχους 300

Αι αιρέσεις του Παπισμού

aireseispapismou

ΒΙΒΛΙΟ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
κ.κ ΣΕΡΑΦΕΙΜ word
Η αίρεσις

της ικανοποιήσεως της Θείας Δικαιοσύνης
δια της Σταυρικής Θυσίας του Κυρίου
air

ΒΙΒΛΙΟ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
κ.κ ΣΕΡΑΦΕΙΜ word
Κόσμος

«ΕΞΕΛΙΞΙΣ Ἤ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ;»
«ΤΥΧΑΙΟΤΗΣ Ἤ ΠΑΝΣΟΦΟΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΣ;»
«ΦΥΣΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Ἤ ΑΠΕΡΙΝΟΗΤΟΣ ΘΕΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑ;»
KosmosExelixisHDhmiourgia

ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
κ.κ ΣΕΡΑΦΕΙΜ word
«ΕΞΕΛΙΞΙΣ Ἤ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ;»

«ΤΥΧΑΙΟΤΗΣ Ἤ ΠΑΝΣΟΦΟΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΣ;»

«ΦΥΣΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Ἤ  ΑΠΕΡΙΝΟΗΤΟΣ ΘΕΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑ;»