Γεύματα Αγάπης από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ.κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ

DSC 6104Η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς μέσω του κοινωνικού και φιλανθρωπικού της έργου, για μια ακόμη χρονιά βρέθηκε αρωγός και συμπαραστάτης σε συνανθρώπους μας οι οποίοι αγωνιούν και παλεύουν να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές τους δυσκολίες.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ προσέφερε 5.000 «δέματα αγάπης» με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το πασχαλινό τραπέζι σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα διαβίωσης.

Αναφέρθηκε στα μεγάλα και Σωτηριώδη γεγονότα της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά τους εκατοντάδες εθελοντές και εθελόντριες που διακονούν καθημερινά στα Ενοριακά συσσίτια της Μητροπόλεώς μας και τους υπευθύνους Ιερείς που αγωνίζονται στον τομέα της φιλανθρωπίας.

Παραλαμβάνοντας ο Σεβασμιώτατος από τον Γενικό Διευθυντή του Ο.Σ.Φ.Π. κ.Ιωάννη Βράτζο, ο οποίος συνοδευόταν από τον Διευθυντή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Κυριάκο Δουρέκα, την επιταγή αξίας 10.000, ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ.Βαγγέλη Μαρινάκη για την συνεχή στήριξή του στο Φιλανθρωπικό και όχι μόνο έργο της τοπικής μας Εκκλησίας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας είχε την δυνατότητα να διαπιστώσει πως δυστυχώς οι ανάγκες των συνανθρώπων μας οι οποίο δυσκολεύονται να εξασφαλίσουν τα προς το ζην για τους ίδιους και τις οικογένειές τους, συνεχώς αυξάνονται τονίζοντας με έμφαση ότι κανείς δεν είναι μόνος και διαβεβαίωσε πως η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς θα σταθεί δίπλα σε όποιον χρειαστεί την βοήθειά της.

 


Σάββατο 30 Απριλίου 2016
Μεγάλο Σάββατο, Ιακώβου αποστόλου, Δονάτου επισκόπου Ευροίας, Αργυρής νεομάρτυρος

imp-fylladio-1

ENTEYKTHRIO

pistevw ma8hteia

ex katwtero 2013 2014pistevw h synanthsh small

programma

Περιοδικό "Πειραϊκή Εκκλησία"

pe281 p1
ΜΑΙΟΣ
Έτος 2016 / 26ο - Αριθμός τεύχους 281

Αι αιρέσεις του Παπισμού

aireseispapismou

ΒΙΒΛΙΟ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
κ.κ ΣΕΡΑΦΕΙΜ word
Η αίρεσις

της ικανοποιήσεως της Θείας Δικαιοσύνης
δια της Σταυρικής Θυσίας του Κυρίου
air

ΒΙΒΛΙΟ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
κ.κ ΣΕΡΑΦΕΙΜ word
Κόσμος

«ΕΞΕΛΙΞΙΣ Ἤ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ;»
«ΤΥΧΑΙΟΤΗΣ Ἤ ΠΑΝΣΟΦΟΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΣ;»
«ΦΥΣΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Ἤ ΑΠΕΡΙΝΟΗΤΟΣ ΘΕΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑ;»
KosmosExelixisHDhmiourgia

ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
κ.κ ΣΕΡΑΦΕΙΜ word
«ΕΞΕΛΙΞΙΣ Ἤ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ;»

«ΤΥΧΑΙΟΤΗΣ Ἤ ΠΑΝΣΟΦΟΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΣ;»

«ΦΥΣΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Ἤ  ΑΠΕΡΙΝΟΗΤΟΣ ΘΕΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑ;»